Köpvillkor


PRISER
Alla priser är inklusive moms. 


BETALNINGSVILLKOR
Vi använder oss av Klarna Checkout som gör det väldigt enkelt och tryggt för dig att handla. Du kan välja mellan att betala med kort, via din bank eller mot faktura (14 dagar). Fakturan skickas till din angivna mailadress. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor, läs mer här. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Omslags villkor.

 

LEVERANSVILLKOR
Vi skickar endast i Sverige och frakten är 59kr


Ordrar över 600 kr FRAKTFRITT


LEVERANSTID
Paketen skickas med Postnord och tar cirka 4-6 arbetsdagar, kan ta längre tid vid högsäsong.  (Behöver du paketet snabbare än så mejla till oss så går det i flesta fall att ordna) Du får en sms-avisering samma dag som ditt paket anländer till ditt ombud. Postnord aviserar till det mobilnummer som du angav vid din beställning.

ÄNDRING UTAV ORDER
Om du kommer på att du vill lägga till, avbeställa eller ändra något i din order så kan du maila oss på [email protected] och uppge ditt ordernummer. Det går dock inte att avbeställa eller göra några ändringar om din order redan har blivit packad och skickad.


ORDERBEKRÄFTELSE
Din orderbekräftelse och faktura skickas till mailadressen som du angav vid beställning.


ÅNGERRÄTT/BYTESRÄTT
Enligt konsumentköplagen så har du 14 dagars ångerrätt. Enligt den lagen gäller också att varan ska återlämnas i oförändrat skick i originalförpackning och du står själv för frakten tillbaka till Omslag och för transportrisken. Detta gäller även vid byte av vara. Kontakta oss innan du skickar tillbaka ditt paket. Värdet på varan betalas tillbaka, ej frakten. Ångerrätten gäller dock inte på nedsatta varor, alltså EJ öppet köp på REA varor.
Om du har handlat på faktura så kan du enkelt pausa din faktura hos Klarna.

REKLAMATIONER
Vi är noga med att det vi skickar är helt och rent, är det ändå så att något är skadat eller har gått sönder i frakten så måste den reklameras till oss på Omslag inom 7 dagar; [email protected]. Ersättningsleveransen står vi självklart för.


EJ UTLÖST PAKET
Paketet ligger på utlämningsstället i 14 dagar. Skulle paketet inte hämtas ut, så returneras varorna till Omslag enligt Postnords villkor. För paket som inte har blivit uthämtade debiteras en avgift på 200 kr för expeditionsavgifterna.

VÅRA PRODUKTER
Är det något som du saknar i webshopen? Vi blir jätte glada över förslag och önskemål, så skicka gärna iväg ett mejl till oss. 

BILDER
Bilderna i vår webbshop tillhör oss och våra leverantörer, dessa får inte spridas utan lov!


ÖVRIGT
Vi reserverar oss för eventuella fel gällande priser, texter och lagersaldo i webshopen. Tänk även på att det kan vara svårt att återge de exakta färgerna på bild, men finns det någon osäkerhet gällande någon produkt så är det bara att mejla oss; [email protected]


OMSLAG innehar F-skattsedel.